Esküvői Fotózás

Itt megnézheted az esküvői fotókat…Klikk!:)

Hogy Mi mit gondolunk az esküvői fotózásról, milyen fotózási elvekben hiszünk, hogy zajlik nálunk egy esküvő fotózása, mit adhatunk Nektek?  Mindezt most elmeséljük.

Mi a pillanatok varázsában hiszünk, a képeken visszaköszönő érzések újra átélésében és a könnyed, érzelmeket kifejező, apró színészi játékokat bele-belecsempésző fotók készítésében.

lakodalom fotó bagoly csárda Haru Fotó

Szeretnénk olyan képeket átadni Nektek, melyek sok-sok év múlva is az esküvő, a lakodalom és az egész csodálatos nap történetét elmesélik majd. Melyeken az átélt események érzelmeit újra a szívetekben, érzéseit újra a bőrötökön, illatait újra magatokba szívva érezhetitek. Ahhoz, hogy ez a varázslat megtörténjék, mi a képekben rögzítjük ezeket az apró érzelmi tölteteket, melyek sokszor alig észrevehető parányi részletekben vannak csak jelen. Ilyen például egy megbúvó mosoly, könnycsepp, testbeszéd. A másik fontos dolog ehhez, amire minden bizonnyal rengeteg időt, energiát fordítottatok az a dekoráció és a kiegészítők, melyek szintén fokozzák a nagy nap, a szertartások a lakodalom élményeit. Ezeket is az esküvői fotósorozatotok részévé varázsoljuk, hogy újra teljes egészében tudjatok visszaemlékezni az esküvőtökre. Tehát minden apró esküvői részletet egyaránt fontosnak tartunk, hogy fotózzunk.esküvői fotós Pécs környékén

Mivel a művészet behálózza teljes életünket, természetesen az esküvői fotókon is finoman át- átszűrődik ez az érzékeny, egyedi képi kompozíció, figurális megjelenítés. Az esküvői fotók hangulatát még különlegesebbé teheti egy-egy művészi szemmel exponált esemény vagy modell. A fotózások, mind a kreatív fotózás, mind az esküvő fotók során keressük a tiszta egyszerű érzelmeket megörökítő képek mellett a művészileg megkomponált beállításokat, képkivágásokat is. Ezek mellett természetesen törekszünk a Ti egyéni külsőtök legelőnyösebb, legszebb megörökítésére.

esküvő pajtában

Mi a művészeti egyetem gondtalan diákéveiben találtunk egymásra, így mind a ketten szinte egyszerre kezdtünk el foglalkozni a fotózással. Tehát most ketten fotózhatunk egyszerre Benneteket az esküvőtökön. Ez a dolog nem csak abban merül ki, hogy két fotóst kaptok, akik különböző eseményeken külön-külön részt vehetnek, és több mindent vesznek észre, vagy kétféle szemléletben rögzítik az esküvő élményeit, hanem kapsz egy pluszt.  Esküvői fotókat férfi és női szemszögből. Az egységes stílus egyetértése mellett természetesen él bennünk saját stílusunk melyben mind a menyasszony, mind a vőlegény megtalálhatja önmagát.

 menyasszonyi torta fotó gáti tanyaAz utómunkálatok épp annyira a fotós kiváló munkáját, illetve a minőségi esküvői képeket jellemzik, mint a fotózás. Az utómunkálatok adják meg a képeknek azt a pluszt, mellyel, igazán egyedivé és stílusossá válnak. Hogy mindezt elérjük az esküvőn Veletek töltött idő sokszorosát fordítjuk otthon a képeitek tökéletesítésére. Az elkészült teljes esküvői fotósorozatból mindig válogatunk és retusáljuk azt. Itt szakmai szempontokat is figyelembe veszünk, és természetesen azt is, hogy melyik fotón néztek ki a legelőnyösebben. Ezt a minőségi szelektálást követően kb. 500 képet adunk át Nektek exkluzív külsejű és borítóban lévő Pendrive-ra írva eredeti méretben és kiváló minőségben.

 Mivel sok mindennel foglalkozunk, sok személyes dolgot közzé teszünk magunkról az általunk vezetett blogjainkon, ezért úgy gondoljuk, talán azért válassz Minket, mert tetszenek a munkáink, az életfelfogásunk és a gondolataink. Neked van elsőbbséged…kérünk, bízz bennünk. Ez a bizalom vezet el ahhoz, hogy őszinte képek készülhessenek az esküvőn, illetve a kreatív fotózáson, melyen természetesen meg kell nyílnotok Nekünk, kimutatva érzéseiteket, bizalmat adva felénk. Valójában a blogokon túl a valóságban önmagunkat átadva egymásnak eddig mindig kiderült, hogy hasonló gondolkodású emberek vagyunk. Mi nagyon szeretjük, hogy mindez így történik és hogy végül, mire átadjuk a képeket, barátokká válunk.

Kreatív fotózás (c-session)