Jegyes fotózás

Az e-session, magyarul jegyes fotózás, egy az esküvő előtt Rólatok készülő fotósorozatot takar, ami a jegyben járásotok örömét mutatja be. Nagyban hasonlít a kreatív fotózásra (c-session).

Itt nagyjából kétféle irányba megyünk el. Az egyik egy nagyon természetes irányzat. Ehhez a leginkább az egyéniségetekre jellemző, a mindennapjaitokat tükröző viseletet, kiegészítőket ajánljuk.

Jegyes fotózás Malomvölgyben

A másik, mikor elrugaszkodunk a mindennapjaitoktól és számotokra kedves, különleges esetleg meghökkentő stílusú öltözékben, helyszínen és stílusban fotózunk benneteket. Itt lehet egy kicsit színészkedni, időutazásban részt venni. Például korok hangulatát felidézni.

A jegyes fotózás helyszínét választhatjátok a szívetekhez legközelebb álló szeretett, vagy vágyott helyeitek közül.Kutyás jegyes fotózás a mecseken

Ilyen lehet az első randevútok helyszíne, kedvenc kirándulóhelyetek, vidéketek helyszíne. Vagy ajánlhatunk mi is helyszíneket, hisz fotósok révén van egy pár a tarsolyunkban, ami eleget tehet kívánságaitoknak, kiemelheti a választott kor hangulatát, vagy a jegyes fotók stílusát.

 

 

A jegyes fotózáshoz nagyon jól jönnek a mindenféle képi kompozíciókat, hangulatot kiegészítő kellékek. Ezeknek az összeállítását, beszerzését a jegyes fotózás előtt megbeszéljük.

jegyes fotó budapest Haru Fotó

haru foto jegyes fotótás

jegyes foto budapest Haru Fotó 2

Ami mindebben a bónusz és nyugaton is igen nagy divatja van, hogy ezt a jegyes fotósorozatot használja fel az ifjú pár, mint esküvői meghívó. Ebben természetesen tudunk segíteni. Ilyenkor kiválasztjuk a számotokra legkedvesebb jegyes képet és az elképzelt meghívó stílusára szabjuk, majd ezt követően elkészítjük nektek a meghívótokat. Ez lehet nyomtatott vagy elektronikus forma.

Itt megnézheted a jegyes fotókat!:)