Kreatív fotózás

Imádjuk a kreatív fotózást! Főleg akkor, hogyha Ti is bevállalósak vagytok!

duna parti esküvői fotózás

esküvői fotós pécs

wedding photographer budapest

A kreatív fotózás az esküvő előtti napokban, az esküvő után, vagy az esküvői szertartás előtt/után elkövetett vidám, néhol beállított hangulatos, fotózást jelent, kiegészítőkkel megspékelve.

wedding Haru Photo

A képeket teljessé az utómunkálatok és a kellékek varázsolják. Hogy milyen kellékek legyenek a kreatív fotózáson, előre megbeszéljük Veletek. Itt fontos megjegezni, hogy a fotókat, a kellékek és a beállítások mellett egy hozzátok közel álló, megtörtént, vagy vágyott élmény eljátszása is emeli. Ez választható opció, de nagyon jó képek születnek, ha Ránk bízzátok Magatokat.

esküvői fotós Tihany 1

esküvői fotósok Tihany

Ha benne vagytok a játékban, mindezt közösen tervezzük meg, ilyen lehet például egy piknik, kirándulás élménye, melyet segítünk Nektek eljátszani és megörökítjük.

esküvői fotós budapest

Az előre megbeszélt helyszínen segítünk nektek vidám hangulatba keveredni.

vidám kreatív fotózás

A c-session fotózásnál is fontos az időpont, hiszen nem mindegy, hogy milyen fényviszonyok emelik a kreatív fotók hangulatát.

esküvő fotós budapest

esküvői fotós almalombesküvői fotósok pécs

A déli, erőteljes fények rontják az arcvonásokat, csökkentik a képek minőségét. Ezért a nyári időszakra a 17 órától való kezdést, tavasszal és ősszel pedig a 15 órától való kezdést ajánljuk.

esküvői fotósok budapest szekszárd borvidék

haru fotó pécsKreatív fotózás a botanikus kertben

szent andrás kastély esküvő