Mi egy fiatal művészpár vagyunk, jelenleg Hosszúhetényben élünk, dolgozunk, kertészkedünk, sütögetünk Haru nevű kutyánkkal és az újdonsült rosszcsont szőrmókkal, Micivel a cicával.

Névadó kutyusunk Haru, Ő egy border collie, 10 éve él velünk, és gyakran elkísér minket a fotózásokra.

Kapcsolatunk jó régre nyúlik vissza, már 14 éve együtt szövögetjük életünk fonalát.
A Pécsi Művészeti Egyetemen tanultunk fotózást, filmezést, festészetet, grafikát. Haru kutya is már részt vett az egyetem utolsó éveinek munkálataiban, sőt államvizsgán a rektorral is pacsizott egyet! Nagyon hamar ráéreztünk, hogy a fotózás lesz a mi világunk, amiben tovább vihetjük majd magunkat, lelkünket, tudásunkat. Bizonyára az is segített, hogy a tanuló éveinkben rengeteg művészeti ágat, technikát, irányt kipróbálhattunk, elképzelhettük benne magunkat.
Jelenleg mi szerkesztjük a weboldalunkat, és az arculatunkhoz tartozó grafikákat is mi készítjük. Kiemelkedő művészeti szakterületünk az esküvői és család fotózás, de minden más, a vizuális megjelenéssel és publikálással kapcsolatos területen sem veszünk el.
Bármilyen művészeti területen is készítsünk munkákat, szeretnénk, hogy azok legyenek természetesek, letisztultak, frissek és természetüktől függően megmozgassanak minden érzékszervünket.

Én, Te, Ő, Mi

–          óriási kutyabarátok, természet szerető és felfedező emberkék vagyunk

–          együtt sütni, főzni, kigondolni szuper vidító program

–          kirándulás, túrázás, IGEN, bármikor

–          strandolás Orfűn Haruval … a leges legjobb dolog

–          lélekben gyereknek lenni, megfigyelni, elmélyedni, játszani

Igyekszünk szelektíven, környezet barát módon élni. Szívesen babrálunk, kertészkedünk kint az udvaron. Van saját veteményesünk (amiben azért terem is ez-az-amaz).

Amennyiben tetszenek a munkáink, a fotóinkból tükröződő gondolatiság bátran válassz minket. Neked van elsőbbséged… kérünk, bízz bennünk, s egy kedves, nyitott odaadó csapatra találsz. Ez a bizalom vezet el ahhoz, hogy őszinte képek készülhessenek az esküvőn, illetve a kreatív fotózáson, melyen meg kell nyílnunk egymás felé, részetekről kimutatva érzéseiteket, bizalmat adva felénk.

Szerencsések vagyunk, hisz az évek alatt az esküvői felkérésekből sok szép, tartós barátság született. Mi nagyon szeretjük, hogy mindez így történik és hogy végül, mire átadjuk a képeket, barátokká válhatunk.

Anikó, András és Haru és Mici