Fotókönyv

Végre elkészült az első gyönyörűséges esküvői fotókönyvünk!

Csodálatos színek…. és a várt eredmény igazolódott be!:) Hurrá!:)

A most bemutatott kis könyv egy gyűjtemény, a Haru Fotó által készített esküvői fotókból. Az esküvői fotókat az oldalakon, hangulatuk, stílusuk és mondanivalójuk szerint állítottuk össze. A legjobb, legszebb képekből válogattunk. A fotókönyv természete szerint végigvonul az esküvő menetének legfontosabb pontjain. A készülődéstől a menyecsketáncig.

Garantáljuk, hogy nem fogod megbánni, az esküvői fotókönyvedet! Fantasztikus érzés, mikor egy csodálatos, kifinomult könyv mesél az esküvőtökről, melyet bármikor kézbe vehetsz, megmutathatsz és éke lehet az életednek.

esküvői fotókönyv 1 esküvői fotókönyv 2

esküvői fotókönyv 3esküvői fotókönyv 4esküvői fotókönyv 5esküvői fotókönyv 6esküvői fotókönyv 7esküvői fotókönyv 8wedding_photobook_9

 

Fotókönyvedet többféle méretben is el tudjuk készíteni. A bemutatott könyv 21×21 cm méretű. A könyv kiváló minőségű nyomattal, színhelyes fotókkal készül. Lapjai elegáns megjelenésűek, finoman vastagok, és síkban nyithatóak. Borítónak ajánlunk egy teljes (elejét, hátulját átfogó) fotót az esküvői fotósorozatotokból.

Wedding photobook by Haru Photo