Esküvői fotózás, Esküvői fotók Haru fotótól, Pécs esküvő, esküvői fotós, esküvői fotózás árak, esküvői fotózás csomagok, esküvői fotózás helyszínek, kutyás esküvő,
Esküvői fotózás

Családias esküvő kutyákkal

Egy családias esküvői fotózásról szeretnénk ebben a bejegyzésben mesélni nektek. A történet egy fiatal párról szól, akik nagyon szeretnek kirándulni a csodaszép erdőkben a három kedves kutyusukkal.

Így jött az ötlet, hogy az esküvő is tükrözze őket, az ő személyiségüket, érdeklődési körüket, így a vendégsereget meghívták egy kora délutáni erdei, közös násznépes kirándulásra a mecseki erdőbe. Szuper volt, mindenki nagyon élvezte. Majd a további esküvői fotózás helyszíne, egy szintén Mecsek oldali kis családi tanya volt, ahol a menyasszony és a vőlegény laza, kötetlen szertartást tartottak a lemenő nap fényeibe burkolódzva a tavaszi virágos, mezei domboldalon.

Ezután a helyszínen sátras, szabad téri bográcsos vacsorát (a menyasszony keze munkája is) fogyasztottak a násznéppel. A vacsora után ez a kis esküvői csapat sok játékos feladatot és kötetlen beszélgetést folytatott a hideg, ám szinte felhőtlen májusi éjszakán. Közben szólt a hangulatos zene, tűz ropogott a kertben és egy vidám koktél művész szolgáltatta a remek italokat.

A fotózás során rengeteg boldogságot, könnycseppet, őszinte és kedves beszédeket, és érzelmeket láttunk és éreztünk. A pár nagyon szereti egymást, és ezt minden pillanatban kifejezték. A fotók is tükrözik ezt a szeretetet és örömet, amit mi is átéltünk velük.

Egy, ettől az esküvői naptól külön álló alkalommal mentünk el kreatív fotózásra, természetesen az erdőbe… patak, forrás, erdei fák és tisztások. Jöttek a kutyák is és fesztelen, felszabadult esküvői fotókat készítettünk Judittal és Barabással.

A fotózás nagyon jól sikerült, és mi is nagyon élveztük a munkát. A pár nagyon hálás volt nekünk, és mi is köszönjük nekik, hogy részesei lehettünk ezeknek a csodálatos napoknak. Reméljük, hogy a fotók örök emléket jelentenek, és sok boldogságot kívánunk nekik!

Ezen az esküvőn nem csak fényképeket készítettünk, hanem egy szuper kis highlights videót is. Az esküvői videó publikusan elérhető, az alábbi linkre kattintva meg is tudjátok tekinteni.