wedding by haru photo
Esküvői fotózás

Esküvői fotózás Nagynyárádon és Villányban

Esküvői Fotós

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

 

Esküvő fotózása, kreatív fotózás … felejtsd el a nagy pózőrködést! Velünk laza vidám, felszabadult fotózásban lesz részetek.

Az esküvőn, mint egy barát végig dokumentáljuk az eseményeket, a kreatív fotózáson pedig, mint egy jó kis sétán, vagy kiránduláson fogunk veletek együtt fotózni, munkálkodni, hogy szuper képek születhessenek.

Természetesen szeretnénk olyan képeket átadni Nektek, melyek sok-sok év múlva is az esküvő, a lakodalom és az egész csodálatos nap történetét elmesélik majd. Melyeken az átélt események rezdülését újra a szívetekben, érzéseit újra a bőrötökön, illatait újra magatokba szívva érezhetitek. Ahhoz, hogy ez a varázslat megtörténjék, mi a képekben rögzítjük ezeket az apró érzelmi tölteteket, melyek sokszor alig észrevehető parányi részletekben vannak csak jelen. Ilyen például egy megbúvó mosoly, könnycsepp, testbeszéd. A másik fontos dolog ehhez, amire minden bizonnyal rengeteg időt, energiát fordítottatok az a dekoráció és a kiegészítők, melyek szintén fokozzák a nagy nap, a szertartások a lakodalom élményeit. Ezeket az elemeket is az esküvői fotósorozatotok részévé varázsoljuk, hogy újra teljes egészében tudjatok visszaemlékezni az esküvőtökre.

Az idő rohan, az emlékek fakulnak. Ez is egy állomáspont az életetekben, szellemetek, testetek közvetíti mindezt, és mi megpróbáljuk ezt gyönyörű, örök emlékké formálni, hogy régi mesékbe beleszőhessétek, kalandos emlékeitekben feleleveníthessétek.

Éppen ezért azt ajánljuk, merjétek megélni a pillanatokat a lehető legnagyobb természetességgel. Ha sírni kell, sírjatok, ha nevetni, nevessetek és egy „dologra” koncentráljatok: egymásra!

Az esküvőn a barátok, rokon, vicces pillanatok sem maradnak elkapás nélkül, így azok is visszaköszönnek majd a sorozaton.

Mivel a művészet behálózza teljes életünket, természetesen az esküvői fotókon is finoman át- átszűrődik ez az érzékeny, egyedi képi kompozíció, figurális megjelenítés. Az esküvői fotók hangulatát még különlegesebbé teheti egy-egy művészi szemmel exponált esemény, vagy modell. A fotózásokon, mind a kreatív fotózás, mind az esküvő fotók során keressük a tiszta egyszerű érzelmeket megörökítő képek mellett a művészileg megkomponált beállításokat, képkivágásokat is. És természetesen törekszünk a Ti egyéni külsőtök legelőnyösebb, legszebb megörökítésére!

Itt megnézheted az esküvőket a blogon…Klikk!:)