Igen, ketten.

Mi a művészeti egyetem gondtalan diákéveiben találtunk egymásra, így mind a ketten szinte egyszerre kezdtünk el foglalkozni a fotózással. Tehát, most ketten fotózhatunk egyszerre benneteket az esküvőtökön. Így különböző eseményeken külön-külön részt tudunk venni, esetleg több mindent veszünk észre.

2020-tól már igen, kérhetsz tőlünk videót is.

Az esküvő és a kreatív fotózás napján készült felvételekből egy max. 10 perces feldolgozott, finoman színezett összeállítást adunk át Nektek.

Több opció is van, hogy elkészítsük a csodás kreatív képeket. Ez azt jelenti, hogy az esküvő napján is megvalósítható egy szép sorozat… persze nem délben. Tehát szükségünk van a jó időpontra, amikor a napfény ideális szögből esik. Ez a késő délután, vagy a hajnal.

Jó összmunkával és megfelelő helyszínnel az esküvő napján kb. 1 óra alatt is bőven meglehetünk a fotókkal. Ennyi a násznépet sem zavarja! Tehát a legfontosabb, hogy jó fények kellenek a szépen megkomponált portrékhoz, kreatív páros fotókhoz!

A másik verzió, amikor picit több időt szánva, akár utazással, több helyszínnel valósítjuk meg a fotózást. Itt egy picit tervezni kell, hol kezdjünk, mikor teljesedjen ki a naplemente a fotókon. A fotózás időpontja itt is késő délután vagy hajnal, és időtartamát tekintve kb.2-3 óra. (nyáron ez a varázslatos hajnal igen korán van, de nagyon szép tud lenni)

Akkor sincs gond, ha borús, vagy felhős az ég, sőt! Csodás, letisztult különleges hangulatú képek születnek egy-egy ilyen napon is, higgyétek el!

Borongás, csöpörgés, nem is biztos, hogy olyan rossz. Ennek az időjárásnak is megvan a maga hangulata, így nagyon szép, romantikus lehet egy ködös tájban, borongós időben, vagy hatalmas felhők alatt készült sorozat. Az esküvő napján se aggódjatok az idő miatt, egy a fontos éljétek át közösen a nap minden egyes pillanatát a lehető legteljesebben!!! Így valóban egy szép sorozat köszön majd vissza és hiteles lesz az időjárással együtt. (azért amennyiben szakad az ég, természetesen kitalálunk valami remek megoldást!)

Nem kell aggódnotok, mi sem vagyunk azok, s nagyon kevesen tudják, hogy mit is csináljanak a kamera előtt, mégis jó képek születnek róluk, de hát erre való a jó fotós!

Igyekszünk mindenkiből a legjobbat kihozni, s nem kérünk tőletek természetellenes pózokat, inkább csak a valódi érzelmeket, vidám pillanatokat és szép portrékat szeretnénk készíteni számotokra.

Gondoljatok a fotózásra úgy, mint egy közös kirándulásra. Sétálunk, beszélgetünk, itt-ott megállunk, keresünk szép fényeket, helyszíneket, nektek pedig nincs is más dolgotok, mint egy kicsit összebújni, megszeretgetni, megölelgetni egymást. Ugye, nem is nehéz!

Ezért is jó a jegyes fotózás, hiszen így sokat segít, hogy az esküvőtök napján a fotók miatt biztosan ne kelljen aggódnotok.

A fényképek száma sokban függ az eseményektől, az időtartamtól és tőletek. A fotókat mi válogatjuk és pont elég fényképet adunk át, amely teljes mértékben kifejezi a nagy nap történéseit, s elmeséli egy komplett történetben.

Csak feldolgozott képeket adunk át, amelyek egy minőségi szelektáláson esnek át és utána minden egyes kép feldolgozásra, fény-, és színbeállításra kerül. Nyers képeket nem adunk át, mert a munka nem áll meg ott, hogy aznap kattintgatunk, hanem utána hosszú napokon keresztül ülünk a számítógép előtt és dolgozunk a képeitekkel, válogatjuk, „színezzük” őket, állítjuk a csúszkát.

Az utómunkálatok épp annyira a fotós kiváló munkáját, illetve a minőségi esküvői képeket jellemzik, mint a fotózás. Az utómunkálatok adják meg a képeknek azt a pluszt, mellyel, igazán egyedivé és stílusossá válnak. Hogy mindezt elérjük, az esküvőn Veletek töltött idő sokszorosát fordítjuk otthon a képeitek tökéletesítésére. Az elkészült teljes esküvői fotósorozatból mindig válogatunk és retusáljuk azt. Itt szakmai szempontokat is figyelembe veszünk, és természetesen azt is, hogy melyik fotón néztek ki a legelőnyösebben. Egy teljes nap általában 2-3000 kép készül rólatok, minőségi szelektálást követően kb. 800-1000 (+ fekete-fehér képek) jut el hozzátok.

A fotókat szeretjük még friss emlékek alatt feldolgozni. Éppen ezért 2-3 héten belül általában át szoktuk adni a teljes esküvői anyagot.

Igen, abszolút mobilisak vagyunk. Jelenleg Pécs környékén élünk és dolgozunk leggyakrabban, de szívesen utazunk, felfedezünk új helyszíneket.

A jegyes, vagy éppen kreatív fotózást is szervezhetjük egyedi, különleges, vagy éppen külföldi helyszínre. (tenger, hegyek, nemzeti parkok, botanikus kertek, stb.)

De esküvőre is mehetünk külföldre!

Levelezünk, és a levélben tett foglalást kérésetekre a találkozóig általában tudjuk is tartani. Egy mielőbbi, jóleső személyes találkozó, beszélgetés keretei között pedig fixáljuk a gondolatainkat, elképzeléseinket, még jobban megismerjük egymást és papírra vetett aláírásainkkal véglegesíthetjük, hogy mi leszünk az esküvői fotósaitok.

Amennyiben tetszenek a munkáink, a fotóinkból tükröződő gondolatiság bátran válassz minket. Neked van elsőbbséged… kérünk, bízz bennünk, s egy kedves, nyitott odaadó csapatra találsz. Ez a bizalom vezet el ahhoz, hogy őszinte képek készülhessenek az esküvőn, illetve a kreatív fotózáson, melyen meg kell nyílnunk egymás felé, részetekről kimutatva érzéseiteket, bizalmat adva felénk.

Szerencsések vagyunk, hisz az évek alatt az esküvői felkérésekből sok szép, tartós barátság született. Mi nagyon szeretjük, hogy mindez így történik és hogy végül, mire átadjuk a képeket, barátokká válhatunk.

Igen, nyugodtan rendelhettek nálunk fotókönyvet. A könyveket viszont csak az ősz második felétől tudjuk elvállalni, elkezdeni, ugyanis az elsők munkaügyben az esküvők és az esküvői fotók feldolgozása (időben).

also58