VÉLEMÉNYEK A HARU FOTÓRÓL 🙂

Kedves Érdeklődő, a Haru Fotó-ról a véleményeket itt olvashatjátok esküvős párjainktól idézve.
Köszönet Nekik a gondolatokért!

Nagyon jó fotósok, végtelenül türelmesek és kedvesek. Minden kérésünket teljesítették, nagyon jó ötleteik vannak. A fotókra se kellett sokat várni, az esküvőt követő héten már meg is kaptuk a képeket pendrive-on. Maximálisan elégedettek vagyunk velük.
Dalma és Tamás
A kívánságunk teljesült, hoztátok azt a színvonalas munkát, amit már láttunk a korábbi képeiteken. Sikerült feloldódnunk a fényképezőgép előtt és ez nektek volt köszönhető. Ha újra kezdenénk a szervezést, ismét hozzátok fordulnánk. Külön köszönet, hogy egész nap támogattatok, türelmesek, kedvesek és segítőkészek voltatok.
Sok sikert kívánunk Nektek! 😊
Móni és Zoli
Mi maximálisan meg voltunk elégedve, örülünk hogy ti voltatok ott a nagy napon és szívesen ajánlunk másnnak is.
Kicsit tartottunk tőle, milyen lesz majd, mert az iskolai tablófotózást leszámítva nem igazán fotózkodtunk még. A szép képek mellett ezért is szerettünk volna jegyes fotózást is. Kicsit jobban megismerkedni veletek és a helyzettel, hogy aztán az esküvőn se legyünk már feszélyezettek. Nem voltak konkrét elképzeléseink, hogy mit, és hogyan szeretnénk, de szerencsére ez egyáltalán nem volt akadály, mert nagyon finoman és ötletesen tereltetek minket, és az első beszélgetés után már nagyon oldott volt a hangulat, a jegyes fotón ebben Haru is segített 🙂
Sok olyan megoldás is született, amire nem is gondoltunk volna, de nagyon szépen mutattak a képeken. A naplementés fotónk a kilátóról olyan szép lett mint egy festmény!
Nagyon jó, hogy ketten vagytok, így az esküvőn több szemszögből és több helyen is jelen tudtatok lenni. A képeket visszanézve a hangulat is visszajött, nem csak rólunk, de a násznépről is nagyon szép elkapott fotók születtek, vidám, vicces, boldog, amilyen az egész nap volt. Az örömszülőkről az egyik elkapott pillanat, a bohóckodós képük az egyik személyes kedvencem! A fotók pedig nagyon hamar elkészültek, én azt hittem 1-2 hónapot kell majd rájuk várni, de kb. 2 hét múlva meg is lett, a csomagolás is egyedi volt!!
Eszter és Miklós
Kedves Haru Fotó,
szeretnénk megköszönni nektek hogy életünk legcsodásabb napjához (esküvőnk) ilyen mértékben hozzá járultatok, az elkészített képeitek szuperek lettek, a kreatív fotózáson és az esküvőn is.
A kívánságainkat ötvöztétek a ti kreatív szemléletetekkel, így azok teljes mértékben úgy sikerültek, ahogy mi azt megálmodtuk.
A fotózáson szuperül éreztük magunkat, nagyon gyorsan sikerült feloldódni, köszönhető ez annak, hogy nagyon közvetlenek, barátságosak voltatok velünk.(pedig én nagyon nem vagyok fotogén)
A fotózás előtt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, sosem éreztük azt, egy pillanatra sem, hogy elfelejtenétek minket.
A fotózás szuper helyszínen, szuper hangulatban történt.
A jövőben szerintem semmin ne változtassatok, kedvesek vagytok nagyon, és emellett profi fotósok is.
Mindenkinek csak titeket ajánllak majd.
Betti & Tamás
Kedves Haru Fotó!
Köszönjük hogy megörökítettétek házasságkötésünket és a családi ünnepséget! Igényes és egyedi képeket kaptunk tőletek, amiken örömmel néztük újra átélve a nagy nap eseményeit. Mindenki, aki komolyan gondolja a házasságkötést, válassza a Haru Fotót!!!!
Ametiszt és Tamás